maanantai 18. huhtikuuta 2011

Yksi pikkusisko, turvonnut kulma ja lisää värityskuvia

Viime viikolla pikkusiskoni Maija oli tet-jaksolla iltapäiväkerhossa. Ensimmäisen päivän jälkeen hän oli kuin kala vedessä ja isona apuna paikkaamassa puuttuvia ohjaajia. Värityskuvasivut ja tulostin tulivatkin Maijalle hyvin tutuiksi, sillä värityskuvat olivat edelleen kysyttyä tavaraa. Löysimme myös uuden todella kattavan Pokemonkuva sivun http://www.morningkids.net/pokemon/coloring-pages-pokemon.html
ja se toinen hyvä värityskuva nettisivu on http://www.coloring-book.info/coloring/
Maanantaina pidimme pelipäivän ja testailimme taitoja x-boxin ja nintendon merkeissä. Tiistaina ja keskiviikkona oli tarkoitus askarrella pääsiäisjuttuja, mutta vain muutama innostui aiheesta. Ilmeisesti koulussa huolehditaan hyvin kaikista teema-askarteluista :)
Kaikenkaikkiaan viikko oli taas kerran hyvin vauhdikas ja touhuntäyteinen. Pojilla riitti hirmuisesti energiaa ja sattuipa pieni haaverikin tyynyhuoneessa, kun kaverin pää osui toisen silmäkulmaan. Kylmäpussilla, hernemaissipaprikalla ja elastisella siteellä siitäkin selvittiin. Tämä viikko onkin vain kaksipäiväinen ja sitten saa taas vähän lomailla ja rentoilla. Mukavaa pääsiäistä kaikille!
Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti