perjantai 2. joulukuuta 2011

Ajatuksia kiireen keskeltä

Joulu on jo yllättävän lähellä, vaikkei ehkä ilman perusteella uskoisi. Vaikka lunta ei olla vielä saatukaan, ulkona on viihdytty paljon. Sateettomia ja suhteellisen lämpimiä päiviä on riittänyt. Jouluun on enää kolme viikkoa ja ainakin itse tunnustan laskevani päiviä lomaan. Päivät käyvät vähiin ja samalla alkaa hirvittää tekemättömien töiden määrä. Jostain kumman syystä tuntuu, että ennen vuodenvaihdetta hommat vaan kasaantuu.
Viimeisiin iltsupäiviin on mahtunut energiaa, höpsöttelyä ja sääntöjen kertaamista. Erityisesti mieleen on jäänyt maanantain pikkujoulut vanhemmille. Tunnelma oli ainakin omasta mielestäni mukavan leppoisa. Iloinen yllätys oli suuri osanottajamäärä. Vanhemmilta kerätty palaute sai myös hyvälle mielelle. Tämän viikon aikana ollaan leikitty lasten kanssa ulkoleikkejä. Polttopallo, pullonkaato ja solmu sai lähes kaikki ippeläiset innostumaan. Ensi kerralla vuorossa on ehkä sisäleikkejä.
Osa lapsistakin taitaa olla jo loman tarpeessa. Väsymistä ja sääntöjen unohtelua on sattunut. Välillä ohjaajien hermoja on venytetty pitkällekin. Onneksi kaikkia sääntöjä ei tarvitse muistaa eikä joka päivä voi olla hyvällä tuulella. Ohjaajat muistuttelevat tarvittaessa ja ippessä on myös lupa murjottaa jos siltä tuntuun.

-Vilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti