perjantai 18. maaliskuuta 2011

Miten kaverille puhutaan?

Tämä viikko on omalla kohdalla jäänyt pätkäksi alkuviikon vapaapäivien vuoksi. Tunnelma on kuitenkin ollut sen verran hektinen, että työn makuun olen päässyt :).
Tällä viikolla ollaan useampaan otteeseen puhuttu lasten kanssa siitä kuinka kavereille puhutaan ja ihan yleisestikin käyttäytymisestä muita kohtaan. Pienen koululaisen maailma rajoittuu vielä pitkälti omien asioiden ja tunteiden ympärille, mutta pikkuhiljaa on hyvä oppia ottamaan myös kanssaihmiset huomioon, ainakin niin ettei ihan muuten vaan pahoita toisten mieltä. 

Keskiviikkona ippessä oli oman lautapelin päivä. Tuntui että ensimmäistä kertaa peliporukoita oli useampia ja lapset todella keskittyivät pelaamiseen! Saimme palautetta isojen pelien kuljetusvaikeuksista koulurepussa. Seuraavan kerran kun pidämme lautapelipäivän vanhemmat voivat tuoda pelin jo edellisenä päivänä iltsuun. Hamahelmiaskarteluja on jatkettu tälläkin viikolla ja uudet pimeässä hohtavat ja kimalletta sisältävät helmet ovat saaneet pikkutaiteilijat luomaan helmitöitä oikein urakalla.

Tänään olimme pulkkamäkiretkellä laskettelurinteellä. Kova tuuli ja ehkä lelupäiväkin latisti joidenkin laskijoiden intoa. Retken suurin anti taisi olla grillatut makkarat ja retkieväät.

Savunhajuisena viikonlopun viettoon...
Vilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti