perjantai 4. maaliskuuta 2011

Touhua, tohinaa ja muutama yhteenotto

Hiihtolomalta palanneet pirpanat ovat ilmeisesti saaneet ladata akkujaan oikein kunnolla, sillä energiaa on riittänyt tavallista enemmän koko viikon ajan. Maanantaina leikittiin pihalla Lainan johdolla kauniissa kelissä ainakin hännänryöstöä ja "puu palaa" -leikkiä. Leikkihetkeen osallistui kymmenkunta innokasta ippeläistä.

Tiistain ohjelmaan oli merkattu ympäristövisa, jota ollaan tehty lasten kanssa pitkin viikkoa. Tietokilpailu liittyy osittain tulevana lauantaina järjestettävään NMKY:n nuorille suunnattuun TurkuReis kilpailuun, missä lasten vastaukset ovat auttamassa kisaan osallistuvia joukkueita. Yllätyin iloisesti siitä kuinka moni lapsista osallistui tietokilpailuun vaikka kysymykset olivatkin aika haastavia. Jokainen sai myös toivoa mikä mahdollinen palkinto olisi, mikäli voitto osuu omalle kohdalle. Tulokset julkistetaan ensi viikolla.

Keskiviikkona bingoiltiin ja tänään olimme Liikunnan ihmemaassa. Tunnelma varsinkin tänään perjantaina on ollut hyvinkin riehakasta. Yhteenotoilta ja mielipahoiltakaan ei olla aina täysin vältytty, mutta riidat on kuitenkin aina pyritty selvittämään. Virtaa on ollut niin paljon, että paikalleen rauhoittuminen ja kuuntelu on selvästi vaatinut ylimääräisiä ponnisteluja.

Itseäni ainakin uuvuttaa sen verran, että on kiva päästä viikonloppua viettämään. Uskon että vapaapäivät tulevat myös tarpeeseen jokaiselle ippeläiselle.

ensiviikolla uudet kujeet...
Vilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti