maanantai 16. toukokuuta 2011

kaksi mennyttä viikkoa

Kuinka tässä aina tuppaa käymään näin, että minun kirjoitusvuorolla blogin kirjoittaminen aina venyy ja venyy... pahoitteluni.

Äitienpäiväviikolla touhuilimme, tottakai äitienpäiväaskartelujen sekä leivonnan merkeissä. Teimme välipalalle jälkiruuaksi murokeksejä. Reseptistä korvattiin kanamuna soijamaidolla ja näin herkkusuuna täytyy todeta, että kekseistä tuli kyllä parempia kuin alkuperäisellä reseptillä. Voin lisätä ohjeen tänne myöhemmin. Perjantaina olimme liikunnan ihmemaassa osan porukan kanssa ja mukavaa oli.

Viime viikolla pidimme pihan siivoustalkoot ja grillasimme makkaraa sekä maissia. Talkoot sujuivat mainiosti aurinkoingon paisteessa. Keräsimme roskia metsästä ja kaikki kepit yhteen kasaan. Keppikasa innosti lapsia rakentamaan tukikohtia ja majoja, joten loppujen lopuksi kepit tuli levitettyä takaisin metsään....
Tiistaina iltapäiväkerhotoimintaamme oli tutustumassa Ahmed. Hän opiskelee sosiaali- ja terveysalalle valmistavassa koulutuksessa. Lapset pelasivat Ahmedin kanssa jalkapalloa ja yritimme kovasti opettaa kuinka pelata Skip-Boa ja Afrikantähteä.

Kaikenkaikkiaan viikot ovat kuluneet hirmuisella vauhdilla eikä päivän aikana ehdi kyllä miettimään, että mitähän sitä tekisi ja kylläpäs kello kulkee hitaasti. Lapset ja ohjajaat ovat nauttineet ihanasta ilmasta ulkoilun merkeissä ja kaikilla tuntuu olevan jo mieli kesäloman suunnalla. Toisaalta se on hyvä, sillä hymy on herkemmässä, mutta toisena puolena siinä on sääntöjen unohtuminen. Yhden, jos toisen kanssa on pitänyt keskustella kuinka kaveria kohdellaan, miten toiselle puhutaan ja miksi keinussa ei saa roikkua.

Yritetään siis pitää hymy huulessa ja mieli positiivisena vaikka vähän sataakin ja kertaillaan sääntöjä yhdessä, eihän sitä aina voi muistaa kaikkea... Aurinkoista viikkoa!
Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti