torstai 22. syyskuuta 2011

Hiekkalinna ja mahdoton tiistai sekä Lady Gaga

Teimme maanantaina muutamien lasten kanssa uudesta hiekastamme hienon hiekkalinnan. Linnasta löytyi tornit, pääportti sekä salainen sisäänkäynti... Linnan ulkopuolella oli erilaisia vartiotorneja ja rakennuksia. Hiekkalinnan rakentaminen tempasi myös ohjaajan mukaan, joten suosittelen lämpimästä kaikkia aikuisia kokeilemaan! Pienessä hetkessä unohtaa "aikuisten murheet", pääsee viettämään laatuaikaa lasten kanssa ja ennen kaikkea ilahduttaa lapsia osallistumalla heille tärkeään juttuun.

Tämän viikon tiistai olikin ihan oma lukunsa. En tiedä mitä lapset olivat syöneet, vai oliko nukuttu liikaa liian vähän, mutta meno ja meininki oli päätä huimaavaa osan porukan kanssa. Ääntä riitti niin, että olisi tehnyt mieli laittaa Peltorit korville. Onneksi ilma oli hieno ja Riehupetterit päätyivätkin ulos ja iltapäivästä leikimme kirkonrottaa sekä polttopalloa. Liekö energisyyden syynä ollut ikävä Villeä?


Hieno hiekkalinnamme! Vasemmassa reunassa alhaalla metsämaja ja ylempänä puisto.


Metsämaja vähän lähempää kuvattuna.


Pääportaat linnaan.


Loppukevennys.
Lasten suusta kuulee maioita juttuja, mutta he osaavat myös kirjoittaa hauskasti esimerkiksi englanninkielisiä sanoja tai erilaisia artisteja. Kuinka monta artistia/bändiä tunnistat kuvasta? Entä kuka tunnettu naisartisti on toisessa kuvassa?







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti