perjantai 23. syyskuuta 2011

Osa-aikaohjaajan hajatuksia

Hienoa että Henna on pitänyt ippen blogia pystyssä aktiivisesti. Omien opiskelujen alettua ippessä viettämäni aika on vähentynyt huimasti. Ajatuksien pitäminen alkuviikosta kouluasioissa ja loppuviikosta ippen puolella oli aluksi haastavaa (ja välillä vieläkin). Olen kuitenkin huomannut innostuvani ihan eri tavalla ippen touhuista, lasten jutuista ja puuhailuista koulujaksojen jälkeen. Pinnaa ja motivaatiota tuntuu löytyvän paljon enemmän.
Olen hyvillä mielin voinut keskittyä opiskeluun työn ohessa kun tiedän, että ippessä homma toimii. Henna on hienosti täyttänyt vastuuohjaajan saappaat. Tiistaipäivät tuntuvat kuitenkin olevan erityisen meneviä ja olemme useaan otteeseen jutelleet ohjaajapalaverissa asiasta. Olenkin haastatellut tällä viikolla useampaa mahdollista uutta ohjaajaa. Tänään olisi tarkoitus tehdä haastava valinta. Uuden ohjaajan myötä saamme varmasti uutta ulottuvuutta ohjaajaporukkaamme ja myös ippen toimintaan.
Jotain ihan muuta…
Turun NMKY on järjestänyt jo useampana vuonna nuorille suunnatut skottihenkiset kisailut. Lowland games nimeä kantavat mittelöt järjestetään ensi viikonloppuna NMKY:n leirisaaressa Harvassa. Keskiviikkona pidimme omat ”miniloukkarit” ippessä. Sateinen sää ei haitannut kisoista innostuneita ipanoita. Lajeina oli tukinheitto, köydenvetoa maitokoreilla tasapainoillen sekä alueen valtaus, missä vastustajat piti saada ulos rajatulta alueelta tietenkään toisia satuttamatta. Kisailussa ihan vaan hauskapidon lisäksi tuli huomaamatta liikuttua ja ulkoiltua. Joillekin pettymysten sietäminen on vielä kovin vaikeaa. Leikkimielisen kisailun lomassa tätäkin taitoa tulee harjaannutettua mukavasti.
Sateettomia syyspäiviä toivoen:
Vilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti