perjantai 16. syyskuuta 2011

Sataa ja sataa ja sataa ja sataa...

Niin on yksi viikko taas vierähtänyt ja ansaittu viikonloppu edessä. Tämän viikon teemana ovat olleet, edelleen Hama-helmet, sienestys ja tympeääkin tympeämpi sade. Pienestä ja suuresta sateesta huolimatta olen passittanut lapsukaisia ulkoilemaan, sillä eihän me olla sokerista vaikka makeen näköisiä ollaankin :) Lähimetsämme on osoittautunut mitä mainioimmaksi sienestysmaastoksi. Lapset ovat löytäneet paljon kanttarellejä ja eilinen "harvinaisempi" löytö oli kurttusieni. Lajiketta tavataan enemmän etelä-suomessa havupuualueilla ja siinä meidän ippen pihalla sellainen nökötti. Täytyy tänään kysyä, että miltäs maistui, sillä sienikirjan mukaan kurttusieni on valmista lähes sellaisenaan ja harvinaista herkkua.

Arkemme on ollut kaiken kaikkiaan melko vauhdikasta vähäiseksi jääneen ulkoilun takia, mutta mukavasti on kuitenkin mennyt ja lapset ovat edelleen mainioita! Työporukkamme on myös mitä parhain ja oli mukava saada taas Vilma arkeen mukaan!

Ja tähän loppuun, sain kuluneella viikolla laulunäytteen Viki Rostin kipaleesta ja niihin tunnelmiin, mukavaa viikonloppua kaikille! "Kun sata salamaa iskee tulta ja koko elämä räjähtää. Minä turvaan vien tämän rakkauden ja me löydämme uuden maan...."

Henna


kuvassa Kurttusieni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti