tiistai 26. toukokuuta 2015

Tää on paras ippepäivä



Eilen lastasimme NMKY:n Vihuri veneen ihanilla ippeläisillä ja suuntasimme kohti Harvan leirisaarta. Ohjelmassa oli siis ippen kevätretki. Tunnelma oli käsinkosketeltava ja muurahaisia vaikka kuinka paljon pöksyissä sekä korvissa. Se on veikeää seurata vierestä kuinka pienistä arjen muutoksista menee "plasmat" sekaisin ja jännittää niin hirmuisesti ettei tiedä kuinka päin olla.


Itselläni oli samankaltainen olotila tuossa toukokuun alussa kun palasin töihin äiti-ihmisenä. Tilanne oli täysin uusi koko perheelle ja äitiä jännitti niin vietävästi. Eikä asiaa helpottanut, että pää oli täynnä väsyneitä muurahaisia. No selvisimme ensimmäisestä päivästä ja hengissä olemme edelleen, kun toukokuu vetelee viimeisiään.


Muurahaisista huolimatta Harvan retki onnistui kaikin puolin mukavasti. Lapset saivat kokeilla korikiipeilyä ja tottakai ohjelmaan kuului myös makkaranpaistoa sekä vaahtokarkkikeksejä. Vauhtia riitti ja luulen että ylimääräiset muurahaiset saatiin karistettua kentän hiekkaan.


Toisaalta eihän kaikista muurahaisista kannata luopua sillä niistä saa kuitenkin vipinää kinttuihin :)

Kulunut kuukausi on sujunut ippessä kaiken kaikkiaan mukavasti. Ohjelmassa on ollut perinteisiä touhuiluja mm. levyraatia, ulkoilua ja lelupäiviä ja tulossa on vielä piha-alueen siivoustalkoot. On ollut mahtavaa olla lasten kanssa ja ennen kaikkea takaisin töissä. Mieluisesta työstä saa kummasti voimia omaan arkeen.

Tämä äiti-ihminen saa nauttia kesästä jälkikasvunsa kanssa lomailun merkeissä ja odottaa jännittäen tulevaa syksyä ja arjen uusia haasteita. Voimia jokaisen perheen muurahaisarkeen ja kuullaan taas syksyllä!

Henna


Ps.Blogin otsikon totesi tokaluokkalainen poika menomatkalla Harvaan jonka jälkeen ohjaajan silmäkulma kostui. Pitäisi muistaa (edes joskus) olla pienistä asioista, kuten venematkasta ihan tapinöissä ;)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti