tiistai 26. toukokuuta 2015

Viimeisiä päiviä viedään…



Ippeä on jäljellä enää vajaa viikko ja mieleen hiipii jo haikeus mukavan kauden loppumisesta, mutta toki tulevaa kesääkin jo odotellaan. Ippessä on koettu syksyn ja kevään mittaan paljon mukavia ja iloisia hetkiä! Toivottavasti myös lapsille on jäänyt ippestä päällimmäisenä mieleen kivat kaverit ja leikit ja he muistavat ippen paikkana, johon on ollut mukavaa koulun jälkeen tulla.

Erityisesti itselle on jäänyt mieleen toiminnallisia hetkiä kuten jalkapallon peluu, kirkonrotan leikkiminen ja seikkailupäivien puissa kiipeily. Myös lasten mielikuvituksellisia legoleikkejä ja piirustuksia ja majanrakennuspuuhia on ollut innostavaa seurata. Oma lapsuus on tulvinut mieleen pelatessa ja leikkiessä lasten kanssa samoja leikkejä kuin itse on lapsena leikkinyt.

Viimeisille päiville on tiedossa vielä mukavaa toimintaa muun muassa maanantaisen Harvassa vietettävän retkipäivän muodossa. Muutakin erityisohjelmaa viikolla on luvassa, kuten esimerkiksi leffaa, avoimia ovia ja siivoustalkoita… Nautitaan siis vielä ihanista viimeisistä päivistä.

Kiitokset kuluneesta vuodesta ja mukavaa kesää kaikille!

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti